Επικό βίντεο: Ο 13χρονος Τσιτσιπάς μιλούσε για το είδωλό του τον Φέντερερ

20/01/19 • 23:08 | UPD 20/01/19 • 23:09

Newsroom eleftherostypos.gr

«Δεν γνωρίζω, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βρίσκομαι στην κορυφή» είχε πει τότε Στέφανος ο Τσιτσιπάς

Viral έχει γίνει το βίντεο με τον 13χρονο  Στέφανο Τσιτσιπά να μιλά για τον Ρότζερ Φέντερερ.

Σε ερώτηση για τον τενίστα που έχει ως πρότυπο, ο μικρός τότε Στέφανος απάντησε αμέσως ότι το είδωλό του ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ σχετικά με το πώς βλέπει το μέλλον του σε δέκα χρόνια, η απάντησή του ήταν: «Δεν γνωρίζω, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βρίσκομαι στην κορυφή».

Σήμερα συγκινημένος από τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως δεν μπορεί να περιγράψει αυτά που νιώθει και πως είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Από τα πρώτα λεπτά είχα αυτοπεποίθηση. Έχω μεγάλο θαυμασμό στον Ρότζερ. Είναι ένας θρύλος. Πραγματοποίησα ένα όνειρό μου γιατί παρακολουθούσα τους αγώνες του από όταν ήμουν έξι ετών», ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Ήθελα να παραμείνω επιθετικός, ανεξάρτητα από το πως κυλούσε το ματς. Διατήρησα την ψυχραιμία μου, είχα υπομονή και μαχητικό πνεύμα. Το κλειδί ήταν να σώσω τα breaking point. Οι περισσότεροι από το κοινό ήταν μαζί μου. Δεν έχω ξαναδεί τόσο θορυβώδες κοινό στη ζωή μου. Το να αγωνιστώ εδώ ήταν παιδικό μου όνειρο».