Η Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ

Χωρίς να... προσπαθήσει πολύ, η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού στίβου στο αγώνισμα χρειάστηκε να κάνει μια και μοναδική προσπάθεια στον προκριματικό, με την οποία πέρασε τα 4,60 μέτρα που ήταν το όριο πρόκρισης και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Αυτός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή (σ.σ. ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:30 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version