Πολλοί Έλληνες φίλαθλοι θα ήθελαν να δουν σήμερα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο Περιστέρι, όπου στις 20.15 ο Ατρόμητος υποδέχεται την ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο θρυλικός Αργεντινός, τη Ντινάμο Μπρεστ.
Το πιθανότερο σενάριο, φυσικά, ήταν να μην βρεθεί στη χώρα μας ο “Πίμπε Ντε Όρο”, κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει στις 17 Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που ο Μαραντόνα βρέθηκε στη Λευκορωσία, ώστε να παρουσιαστεί ως ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ.

Λίγο αργότερα η λευκορώσικη ομάδα είχε ποστάρει στον λογαριασμό της στο twitter ότι ο 58χρονος σταρ “συνάντησε την ομάδα, πριν φύγει για την Αργεντινή. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συναντήσει την οικογένειά του, αλλά θα είναι πίσω στις 2 Αυγούστου για τη ρεβάνς του Europa League με τον Ατρόμητο”.
Τόσο οι άνθρωποι της Ντινάμο όσο και αυτοί του Ατρόμητου επιβεβαιώνουν ότι ο Μαραντόνα δεν βρίσκεται στην Αθήνα και ως εκ τούτου η επιθυμία πολλών να δουν από κοντά τον Αργεντινό θα μείνει ανεκπλήρωτη.
Πηγή: Sport24.gr
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Κηφισιά-Ατρόμητος 0-3: «Πάρτι» στη Λεωφόρο με πρωταγωνιστή τον Μπάκου [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/05/befunky-collage-43-150x150.jpg)