Αθήνα Καιρός

Δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 200 μ. η Μαρία Μπελιμπασάκη

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 200 μ. η Μαρία Μπελιμπασάκη

Η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 200 μέτρων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση στην 4η (από τις 9) προκριματική σειρά των 200 μέτρων με επίδοση 23.19 και κατετάγη 37η στο σύνολο. Την πρόκριση για τους ημιτελικούς πήραν οι πρώτες δύο αθλήτριες από κάθε σειρά και οι έξι καλύτεροι χρόνοι.

Στο μεταξύ, εκτός ημιτελικών έμειναν και οι δύο αθλήτριες από την Κύπρο που έτρεξαν στα προκριματικά των 200 μέτρων.

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου τερμάτισε τέταρτη στην έκτη σειρά με 23.10, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, και κατετάγη 35η στο σύνολο, ενώ η Ελένη Αρτυματά τερμάτισε πέμπτη στην όγδοη σειρά με 23.27 και κατετάγη 39η στο σύνολο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]