Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρέμβαση Βασιλειάδη και Εισαγγελέα για την ΚΕΔ

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρέμβαση Βασιλειάδη και Εισαγγελέα για την ΚΕΔ

O Ολυμπιακός, με αφορμή τη διαιτησία στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κλιμακώνει τις αντιδράσεις του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση-απάντηση του Παναθηναϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη, μέσω της οποίας καλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού να παρέμβει στο θέμα της ΚΕΔ, καταλογίζοντας στην επιτροπή ότι έχει αψηφήσει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαιώνει τους διαιτητές Γκόντα, Φούφη, Παπαπέτρου και Κορομηλά και για δυο βδομάδες δεν τους ορίζει, όπως όφειλε.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός καλεί τον Βασιλειάδη να ερευνήσει και το θέμα της σύνθεσης της ΚΕΔ, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη, λόγω του ότι πρέπει να αποτελείται από διεθνείς διαιτητές.
Χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής αναφέρει

«Με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας».

Επίσης αναφέρεται ότι «η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός», ενώ σημειώνεται ότι, πέραν του Γιώργου Βασιλειάδη, ζητούν για τους ίδιους λόγους και την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version