Σε Λισαβόνα ή Κωνσταντινούπολη ο τελικός του Champions League το 2020

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σε Λισαβόνα ή Κωνσταντινούπολη ο τελικός του Champions League το 2020

Είτε στο γήπεδο που η Λίβερπουλ το 2005 έγραψε ευρωπαϊκό έπος, είτε στη Λισαβόνα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Champions League το 2020, όπως γνωστοποίησε η UEFA. 

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα αναθέσει το μεγάλο παιχνίδι εκείνης της χρονιάς για την ανάδειξη του νέου Πρωταθλητή Ευρώπης, είτε στο «Ντα Λουζ», είτε στο «Ataturk Olympic Stadium».

Το γήπεδο της Πόλης, ασφαλώς και θα μείνει για πάντα στη μνήμη και την καρδιά των οπαδών της Λίβερπουλ, αφού εκεί, βίωσαν μια από τις μεγαλύτερες νύχτες της λατρείας τους για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, στον τελικό με τη Μίλαν, όπου σημειώθηκε η επική ανατροπή για την κατάσταση του τροπαίου από τους «κόκκινους».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version