Τα καλύτερα του Αντετοκούνμπο που «σάρωσε» τους Πίστονς [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τα καλύτερα του Αντετοκούνμπο που «σάρωσε» τους Πίστονς [βίντεο]

Κορυφαίος για τους Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και κόντρα στους Πίστονς, με τα «ελάφια» ωστόσο να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Ο διεθνής άσος, ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο κορυφαίος της ομάδας του. Σε 38 λεπτά, σημείωσε 29 πόντους (12/23 δ., 1/4 τρ., 2/2 β.), ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 4 κοψίματα και 3 λάθη.

Πηγή Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version