Εξαιρετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Θάντερ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εξαιρετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Θάντερ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να τα βάλει μόνος του κόντρα στους ισχυρούς Θάντερ, ωστόσο η νέα εξαιρετική εμφάνιση του δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει τη νίκη στους Μπακς.

Τα «Ελάφια» ηττήθηκαν από τους «Κεραυνούς» με 110-91.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έκανε και πάλι όλα στο παρκέ. Μέτρησε 28 πόντους (7/11δ., 2/3τρ., 8/9β.), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη, αλλά δεν μπόρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, μιας και οι συμπαίκτες του ήταν εκτός κλιμάτος αγώνα. Ενδεικτικό είναι ότι οι παίκτες που ακολούθησαν στο σκοράρισμα τον Γιάννη ήταν οι Μίντλετον και Βον που σημείωσαν από 9 πόντους έκαστος!

YouTube thumbnail

Από πλευράς νικητών, οι Τζορτζ (20π.) και Άντονι (17π.), τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, ενώ double-double έκανε ο Άνταμς (14 πόντοι και 11 ριμπάουντ). Κοντά στο triple double έφτασε ο Ουέστμπρουκ (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version