Μια «ανάσα» από την Ζενίτ ο Μανωλάς

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μια «ανάσα» από την Ζενίτ ο Μανωλάς

Για συμφωνία του Κώστα Μανωλά με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κάνει λόγο ο ιταλικός Τύπος, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να φέρεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της “gazzeta”, οι υπεύθυνοι της Ζενίτ συναντήθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, καταθέτοντας πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ. Οι «τζιαλορόσι» φαίνεται να ζητούν περισσότερα χρήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμφωνία μοιάζει να βρίσκεται κοντά και ο Μανωλάς θα γίνει ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version