Αθήνα Καιρός

Η Ferrari πανηγύρισε ένα ιστορικό 1-2 στο Grand Prix του Μονακό με τον Λιούις Χάμιλτον να σχολιάζει με τον τρόπο του την ήττα και τη νίκη των μεγάλων αντιπάλων.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα πως η Ferrari έχει επιλέξει τον Νο1 οδηγό της, άρα θα κάνουν ότι μπορούν ώστε ο Σεμπάστιαν Φέτελ να παίρνει τα μέγιστα κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Μέσω στρατηγικής, είναι δύσκολο το μονοθέσιο που προηγείται να βρεθεί πίσω από εκείνο που ακολουθεί. Εκτός αν αποφασίσει μέσω αυτής η ομάδα να ευνοήσει έναν συγκεκριμένο οδηγό. Άρα για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα» είπε ο Βρετανός οδηγός.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]