Ματαιώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίργκιν στο Ηρώδειο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ματαιώνεται η συναυλία της Τζέιν Μπίργκιν στο Ηρώδειο

«Λόγω ανυπέρβλητου τεχνικού προβλήματος που αφορά την πραγματοποίηση της συναυλίας της Τζέιν Μπίργκιν "Gainsbourg Symphonique", το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο και παρά τις άκαρπες προσπάθειές της καλλιτεχνικής εταιρείας Λυκόφως να βρεθεί κάποια λύση ματαιώνεται η συναυλία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης η επιστροφή των εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία:

1) Για αγορές εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) και καταστήματα ΟΠΑΠ θα πρέπει να μεταβούν στο σημείο από όπου προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια. Για αγορές με κάρτα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν την αγορά.

2) Για αγορές εισιτηρίων από www.ticketmaster.gr και το τηλεφωνικό Κέντρο Ελληνικού Φεστιβάλ: 210 8938112, η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα από την οποία έγινε η εκάστοτε αγορά εντός μερικών εβδομάδων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version