Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Όλγας Τρέμη, στη νέα της διαδικτυακή εκπομπή με τίτλο Meeting Point, ο οποίος δεν παρέλειψε, κατά την έναρξη της συζήτησής τους, να αναφέρει ότι είναι γουρλής.
«Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με χιουμοριστική διάθεση.
Ο διάλογος
Ο. ΤΡΕΜΗ: Καλώς ήρθατε κ. Πρόεδρε.
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Καλώς σας βρήκα και καλορίζικη.
Ο. ΤΡΕΜΗ: Από ό,τι αντιλαμβάνεστε, μας κάνετε και ποδαρικό και το ερώτημά μου είναι με το δεξί, ή με το αριστερό;
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Πάντως ήταν ευφυής η σκέψη σας να μην κάνει ο κ. Μητσοτάκης ποδαρικό, αλλά να κάνω εγώ, διότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Ελπίζω να είναι τυχερό πάντως.
Δείτε τον διάλογο στην αρχή του βίντεο:
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Πυρά Δένδια στη Γερμανία γιατί δεν κλήθηκε η Ελλάδα στη διάσκεψη για τη Λιβύη
- Νίκος Καρανίκας: Η χρήση ηρωίνης και το «σκάουτινγκ» που ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα
- Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Οι αμετάκλητα καταδικασμένοι δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές
- Μηταράκης: Συκοφαντικό δημοσίευμα για το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter









![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)













