Αθήνα Καιρός

Ο Γεωργιάδης «πόνεσε» τους Τούρκους και στοχοποιείται

3 λεπτά
Ο Γεωργιάδης «πόνεσε» τους Τούρκους και στοχοποιείται

Στόχος των τουρκικών ΜΜΕ έχει γίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδη, λόγω της πρόσφατης δήλωσής του πως τα ελληνικά Rafale kai Viper θα «συντρίψουν την τουρκική πολεμική αεροπορία».

Σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του φιλοκυβερνητικού δικτύου Haber Global, έστρεψε τις βολές του κατά του Έλληνα υπουργού, συνεχίζοντας και την στοχοποίηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου που ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να στοχοποιεί την Τουρκία. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και ο υπουργός Ανάπτυξης έκαναν διαδοχικές προκλητικές δηλώσεις. Αμφότεροι είπαν ότι είναι έτοιμοι απέναντι σε κάθε είδους εξωτερική επέμβαση και υποστήριξαν πώς έχουν στρατιωτική ανωτερότητα στον αέρα και στη θάλασσα» αναφέρει αρχικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Haber Global.

YouTube thumbnail

Στο ρεπορτάζ που ακολούθησε, υποστηρίχτηκε προκλητικά πως η Ελλάδα είναι αυτή που … «στοχοποιεί» την Τουρκία, σε μια προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας. «Δεν τελειώνουν οι προκλητικές δηλώσεις που γίνονται από την Αθήνα. Μετά από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποίησε την Τουρκία. Ο Έλληνας υπουργός είπε ότι “Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε βήμα της Τουρκίας”. Μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, συνέχισε την πολεμοκαπηλία. Υποστήριξε πως η Ελλάδα με τα αεροσκάφη Ραφάλ και τα F-16 Viper, μπορεί να νικήσει την τουρκική πολεμική αεροπορία. Δήλωσε πως “Αν αποκτήσουμε την αεροπορική ανωτερότητα στο Αιγαίο τότε η Τουρκία θα απομείνει στο έλεος μας”» ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στην απειλή του Ερντογάν: «θα έρθουμε νύχτα» o υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης. «Γελάμε κάθε φορά που ακούμε αυτές τις λέξεις. Θέλω να ενημερώσω τον κ. Ερντογάν ότι τα Rafale kai Viper, θα καταστρέψουν την τουρκική αεροπορία αν τολμήσουν να έρθουν νύχτα, απόγευμα, πρωί ή βράδυ».

Ειδήσεις σήμερα

Πτώση F-4 Phantom: Θρήνος για τον υποσμηναγό, συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη

Σε επικίνδυνο κατήφορο ο Τσίπρας – Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φεύγει από τη Βουλή

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]