Αθήνα Καιρός

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ξεκίνησε την λαίλαπα των πλειστηριασμών

3 λεπτά
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ξεκίνησε την λαίλαπα των πλειστηριασμών

Για όργιο πλειστηριασμών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που σημείωσε ότι το ίδιο κόμμα εγκαινίασε τα funds.

«Εμείς εγκαινιάσαμε ως κίνημα την υπόθεση του αγώνα κατά των πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αυτοί οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ξεκίνησαν να έχουν μαζικό τρόπο και μαζική έκταση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου ξεκίνησε αυτή την λαίλαπα των πλειστηριασμών, γενικώς και ειδικότερα πρώτης κατοικίας. Κυνικά και θα έλεγα με έναν τρόπο ας πούμε απόλυτα βάρβαρο», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον realfm 97,8.

Στην επισήμανση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι επί ημερών του δεν υπήρξε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, ο κος Λαφαζάνης ανέφερε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που λέει χονδροειδή ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι απλώς υπήρξαν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας αλλά κάθε Τετάρτη γινόταν όργιο πλειστηριασμών αυτής της κατηγορίας και ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτούς που δεν μπορούσαν να υπαχθούν με κανένα τρόπο στο νόμο Κατσέλη. Αυτοί ήταν στο έλεος των τραπεζών τότε, τα funds τα εγκαινίασε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας λόγω του κινήματος αυτού που είχε αναπτυχθεί ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν, σχεδόν αδύνατον, διότι υπήρχαν σιγά σιγά καταλήψεις κάθε Τετάρτη των ειρηνοδικείων, όπου γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το κίνημα αυτό κατά των πλειστηριασμών».

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Εφάπαξ βοήθημα 200 έως 300 ευρώ σε συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς

Απόφαση για διεξαγωγή του Ατρόμητος – ΑΕΚ – Απαλλάχθηκαν οι γηπεδούχοι

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]