Ρωμανός: Στην Πάτρα άνοιξε εστιατόριο για συνεστίαση Τσίπρα με 30 άτομα

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ρωμανός: Στην Πάτρα άνοιξε εστιατόριο για συνεστίαση Τσίπρα με 30 άτομα

Στη  συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα σε εστιατόριο το οποίο «άνοιξε για να υποδεχθεί αυτόν και άλλα 30 άτομα» αναφέρθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Ρωμανός,  ρώτησε εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε σε τάπερ στην Πάτρα» σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας και άλλοι 30 συνεστιάστηκαν σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε μόνο γι’ αυτόν τον λόγο.

«Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ρωμανός στον Χρήστο Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

https://www.youtube.com/watch?v=fdlQZvmie28

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Ρωμανός αφορά στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου. Εκεί, ευρισκόμενος στο Ρίο,  βρέθηκε στο κατάστημα εστίασης  «Ναύτ-οικο» το οποίο και άνοιξε για συζήτησή του με τους επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ειδήσεις 

Μαξίμου: Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της – Fake news η επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Αίγυπτο

Βουλή – Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ: Ενστάσεις αντισυνταγματικότητας – «Όχι» σε ΣΥΡΙΖΑ για «πάγωμα» της συζήτησης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα μηνύματα σε Άγκυρα και Τατάρ και η στρατηγική σχέση με το Ισραήλ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version