Μηταράκης: «Η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις»

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μηταράκης: «Η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις»

Ο Νότης Μηταράκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις», με αφορμή την πρόθεση της Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Frontex και κεντρικό θέμα συζήτησης τις φημολογούμενες επαναπροωθήσεις στην Ελλάδα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναφέρει:

«Ήμασταν και είμαστε ξεκάθαροι πως η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις. Φυλάσσουμε τα σύνορα μας με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. Και συνεχίζουμε να διασώζουμε εκατοντάδες μετανάστες κάθε μήνα στα νερά της Μεσογείου. Μετανάστες που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από αδίστακτους λαθροδιακινητές. Καλωσορίζουμε την απόφαση της Ylva Johansson να συγκαλέσει σύσκεψη με την Frontex, για να εξετάσει τους ισχυρισμούς για υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια».

Ειδήσεις 

Το μήνυμα του πιλότου F-16 της ΠΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Μητσοτάκης στο υποβρύχιο «Κατσώνης»: Είναι οι αόρατες και αθόρυβες ασπίδες για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε την φοράμε και πότε όχι

Κορωνοϊός: Άσχημη μέρα για την Ελλάδα – Επτά νέοι θάνατοι – 600 νεκροί στο σύνολο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version