Μητσοτάκης: Πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν χρειάζεται η χώρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μητσοτάκης: Πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν χρειάζεται η χώρα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ, κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ, στην πόλη της Άρτας, λέγοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη συγκυρία, και τονίζοντας «εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν και κάλεσε τον κόσμο σε έναν αγώνα, περιοχή-περιοχή, πόρτα- πόρτα. Η χώρα -όπως είπε- χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες.

Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε σε πολιτική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ενώ αύριο θα έχει συναντήσεις, με τον Μητροπολίτη Μάξιμο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version