ΚΚΕ: Το «σκηνικό εκλογών» έχει σαν στόχο τον εκβιασμό του λαού

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
ΚΚΕ: Το «σκηνικό εκλογών» έχει σαν στόχο τον εκβιασμό του λαού

Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σχολίασε με ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

«Το σκηνικό εκλογών που στήνουν κυβέρνηση και ΝΔ, ανεξάρτητα απ’ τις επιμέρους τους επιδιώξεις, έχει κοινό στόχο τον εκβιασμό του λαού για ν’ αποδεχτεί το γρήγορο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, δηλαδή τον περαιτέρω σφαγιασμό των δικαιωμάτων του», τόνισε το ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας πως «Η μεν κυβέρνηση ουσιαστικά εκβιάζει με εκλογές, αν δεν υλοποιηθούν τα μέτρα, η δε ΝΔ ζητάει εκλογές για να υλοποιήσει “καλύτερα” τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα.»

«Και οι δύο δίνουν εξετάσεις στους εταίρους τους σε ΕΕ-ΔΝΤ και το κεφάλαιο, υπηρετώντας την ανάκαμψη της κερδοφορίας του, ενώ εξαπατούν το λαό εμφανίζοντας ως “μονόδρομο” την πλήρη χρεοκοπία του», κατέληξε το Κομμουνιστικό Κόμμα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version