Αθήνα Καιρός

Και όμως ο Βούτσης λέει αλήθεια: Δεν νοιώθω ίχνος ενοχής για τις μετατάξεις στη Βουλή [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
5 λεπτά
Και όμως ο Βούτσης λέει αλήθεια: Δεν νοιώθω ίχνος ενοχής για τις μετατάξεις στη Βουλή [βίντεο]

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρά την κατακραυγή για τις μετατάξεις φίλων, συγγενών κι γνωστών ου ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή επιμένει ότι όλα έγιναν νόμιμα και ότι δεν αισθάνεται ούτε ίχνος ενοχής.

Για νόμιμη διαδικασία που είχε την συναίνεση και άλλων πολιτικών κομμάτων μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Ο ίδιος υποστήριξε δε ότι επί ημερών του έχουν γίνει «τομές μεταρρυθμιστικού χαρακτήρα» για την αντιμετώπιση ενός «καθεστώτος που είχε αμφιλεγόμενο, αυθαίρετο και θολό χαρακτήρα».

«Ευλόγως η κοινή γνώμη επιδεικνύει ευαισθησία και πρέπει να είμαι σαφής και ειλικρινής» συνέχισε ο Πρόεδρος για να προσθέσει «Δεν κάνω συμψηφισμούς ούτε θα μπω σε ονόματα και σόγια. Δεν είναι ο στόχος να πούμε ότι και οι άλλοι έκαναν αυτά και εμείς εκείνα… Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης ότι θα πρέπει να είμαστε απολογούμενοι για ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς με τους προηγούμενους. Ο λαός δεν ζήτησε αυτό από εμάς. Ζήτησε τομές και έγιναν».

Επίσης τόνισε ότι είναι άδικο που πάγωσαν οι μισές μετατάξεις μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα.

YouTube thumbnail

Νωρίτερα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα βγήκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να ζητήσει συγγνώμη μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της για το ρουσφέτι που έκανε για την πρόσληψη της κόρης. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές.

YouTube thumbnail

Σάλος προκλήθηκε χθες από τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που με κυνισμό ομολόγησε ότι η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή εξαιτίας των διασυνδέσεων που έχει (σ.σ. θυμίζουμε ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου είναι αντιπρόεδρος της Βουλής).

Συγκεκριμένα μιλώντας σε εκπομπή του Alpha και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε: «Με την έννοια που το λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχτεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν γνωριμίες, διασυνδέσεις κ.τλ. Δεν το συζητάμε αυτό και ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε «έλα εδώ»… τα προσόντα (σ.σ. της κόρης της) τα έχουν και άλλοι άνθρωποι, αυτή εργαζόταν».

YouTube thumbnail

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πρόσθεσε ότι η κόρη της υπηρετούσε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 2004, όπου και δούλεψε στην επαρχία, αλλά ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία που δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά της βάσει προσόντων.

«Της είπαν να γίνει διευθύντρια υποκαταστήματος, αλλά δεν ήθελε», διευκρίνισε στην απάντησή της η κυρία Χριστοδουλοπούλου και έτσι επέλεξε τη Βουλή των Ελλήνων.

Αρχικά υπέβαλε αίτηση απόσπασης και στη συνέχεια μετάταξης, κάνοντας χρήση της σχετικής νομοθεσίας. Τέλος, η κ. Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε ότι η κόρη της δεν επιβαρύνει το Δημόσιο, αφού ήδη εργαζόταν σε αυτό και πριν τη μετάταξή της στη Βουλή.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]