Αθήνα Καιρός

Απίστευτη κατηγορία Καμμένου: Η Κουντουρά πλήρωσε δημοσκόπους με λεφτά του υπουργείου

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Απίστευτη κατηγορία Καμμένου: Η Κουντουρά πλήρωσε δημοσκόπους με λεφτά του υπουργείου

Στην καταγγελία ότι η Έλενα Κουντουρά, έχει χρηματίσει εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού ώστε να την εμφανίζουν πρώτη, προχώρησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η πρώην βουλευτής του κόμματός του και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει «τριαντάρια και σαραντάρια» σε δημοσκόπους ώστε να εμφανίζεται πρώτη σε όλες τις σφυγμομετρήσεις. Αφού την χαρακτήρισε «βασιλική συνιστώσα» υπογράμμισε ότι πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου τους δημοσκόπους.

Ωστόσο δεν παρουσίασε κάποιες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του αλλά όπως είπε, «θα τα βγάλω την επόμενη εβδομάδα».

Ο ίδιος δε, παραδέχθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι χρημάτισε μία φορά εταιρεία δημοσκοπήσεων με 5.000 ευρώ, ώστε να τονωθεί η θέση του στις προτιμήσεις των πολιτών.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]