Άδωνις για Πολάκη: Να παρέμβει εισαγγελέας! Ζούμε σε χώρα απόλυτης παρακμής

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Άδωνις για Πολάκη: Να παρέμβει εισαγγελέας! Ζούμε σε χώρα απόλυτης παρακμής
Άδωνις Γεωργιάδης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με την υπόθεση του καταναλωτικού δανείου ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε από την Attica Bank ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σχολίασε και την διαρροή του διαλόγου που είχε ο κ. Πολάκης με τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας: «Εισαγγελέας έπρεπε να έχει ασκήσει ήδη δίωξη. Έχουμε ευθεία παραβίαση του ποινικού κώδικα», είπε, συμπληρώνοντας πως όταν ο ένας από τους δύο συνομιλητές καταγράφει τον άλλον, τότε απαιτείται ρητή συγκατάθεση του δεύτερου και όχι απλώς ενημέρωσή του.

«Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης παρακμής» επισήμανε, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος εκτιμούσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο, όμως πλέον απορεί αν ο Τσίπρας θα αφήσει την χώρα σε τέτοιο καθεστώς… «Θα λιώσουμε», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως στην επικαιρότητα σήμερα έχουμε τα απειλητικά sms υπουργού σε υπουργό και τον Πολάκη να απειλεί τον κεντρικό τραπεζίτη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version