Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Προαστιακός Αθήνας: Διακόπηκαν τα δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας

Καμμένος: Μπίζνα η Συμφωνία των Πρεσπών – Είναι παράδοση της Μακεδονίας

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Καμμένος: Μπίζνα η Συμφωνία των Πρεσπών – Είναι παράδοση της Μακεδονίας
Αυτό είναι το «πόθεν έσχες» του Πάνου Καμμένου

Για «μπίζνα» έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος, μίλησε για παράδοση της Μακεδονίας καθώς και για πρόσωπα τα οποία έδειχναν προς τα έξω ότι πολεμούν τη διαπλοκή, αλλά στην ουσία τη στήριξαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλεκόμενοι στη διαπλοκή προωθούσαν τη συμφωνία με τα Σκόπια. Δυστυχώς, τόνισε, αυτή τη συμφωνία τη στήριξαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του κόμματός του επέμεινε στον όρο αποστασία, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι σε εξέλιξη και πως θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι έχει γίνει.Κατηγόρησε ωστόσο ανοιχτά τόσο τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και τον Πρωθυπουργό για “στήσιμο” της υπόθεσης με “αρπαγή” των βουλευτών.

Εάν μάλιστα, όπως είπε, συνεχίσει η αποστασία, προβλέπει ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=c7vgE9igipU

«Δημοσιογράφος μου είπε ότι ”σας την έχουν στημένη” μου είπε ότι ”ο Βούτσης ήρθε πριν από λίγο και μου είπε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την διάταξη για τους πέντε”, δεν υπάρχει περίπτωση ο Βούτσης να μην είναι μέσα στο κόλπο. Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό πάρει την έδρα μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ», ανέφερε

Επανέλαβε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές χρησιμοποιώντας την ονομασία Μακεδονία για τη χώρα του.

Τέλος, δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]