Παγόβουνο-γίγας «ταξιδεύει» στις ακτές του Καναδά [εικόνες & βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Παγόβουνο-γίγας «ταξιδεύει» στις ακτές του Καναδά [εικόνες & βίντεο]

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της μικρής πόλης του Φέριλαντ στον Καναδά.

Ένα παγόβουνο-γίγας, με ύψος κατά 15 φορές μεγαλύτερο από το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό, περνά από την περιοχή, στον δρόμο του προς τον Νότο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο στον Καναδά. Μόνο που φέτος η «εποχή των παγόβουνων» ξεκίνησε νωρίς, καθώς συνήθως αυτά κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Το φαινόμενο προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, ωστόσο οι κίνδυνοι από την πλεύση των τεράστιων παγόβουνων προς τον Νότο είναι μεγάλοι για τα πλοία και τους ναυτικούς.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version