Ντάισελμπλουμ: Πετύχαμε αποτελέσματα αλλά δεν θα έχουμε σήμερα συμφωνία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ντάισελμπλουμ: Πετύχαμε αποτελέσματα αλλά δεν θα έχουμε σήμερα συμφωνία

«Έχουμε επιτύχει αποτελέσματα και θα ενημερώσω γι’ αυτά τους υπουργούς» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

«Εργαστήκαμε εντατικά την τελευταία εβδομάδα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα τους υπουργούς Οικονομικών. Γιατί πέτυχαμε αποτελέσματα» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι σήμερα δε θα υπάρξει μια «συνολική πολιτική συμφωνία» που είναι «μεγαλύτερη» από το πακέτο των μέτρων που συζητιέται.

Ερωτηθείς εάν μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, ανέφερε πως πρώτα πρέπει να ενημερωθούν οι υπουργοί και μετά να γίνουν οι ανακοινώσεις, δηλώνοντας, ωστόσο, πως είναι σε «θετική διάθεση».

«Είμαι αισιόδοξος, γιατί σημειώθηκε πρόοδος» κατέληξε ο Γ. Ντάισελμπλουμ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version