Η κωμωδία «Μπαμπά σ’αγαπώ», που πλέον προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, στις 21.00, κράτησε παρέα στο 19,5% του συνόλου και στο 20,3% του δυναμικού κοινού τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Ο «Άγιος Έρωτας», που πήρε το lead in, κατέγραψε 18,2% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ «Porto Leone», που ολοκλήρωσε τη βραδιά μυθοπλασίας του ALPHA, έκανε 14,6% στο σύνολο και 9,7% στους τηλεθεατές 18-54.
Στο μέτωπο του MEGA, η κωμωδία «Έχω παιδιά» έκανε 8,5% στο σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά «Μια νύχτα μόνο» άγγιξε 14,9% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό. Η παραγωγή «Η Γη της ελιάς», που πήρε τη σκυτάλη, κατέγραψε 14,8% και 8,6% αντίστοιχα. Στον ΑΝΤ1, το «Grand Hotel» έκανε 13,8% στο σύνολο και 7,8% στο δυναμικό κοινό.
Τηλεθέαση: Ποια σειρά πήρε τα κλειδιά της βραδινής ζώνης
Στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Μπαμπά σ’αγαπώ», τoίχοι κρατάνε τους Μπαμπάδες παγιδευμένους. Για τον Δημήτρη τοίχοι τον χωρίζουν από τον Βίκτωρα, όταν ο μικρός παρακούει έναν καυγά του με την Ελένη και κλειδώνεται και πάλι στο μπάνιο. Οι πιο μεγάλοι τοίχοι όμως που πρέπει να ξεπεράσει είναι εκείνοι που έχει υψώσει η Ελένη από τις ανασφάλειες της αλλά και τη μεγάλη αλήθεια που του κρύβει για την πατρότητα του παιδιού. Ο Νίκος μπλέκει όταν η Βιργινία και η Στέλλα σπάνε τους τοίχους που τις χώριζαν και τον πιάνουν σε ενοχοποιητική κατάσταση με άλλη γυναίκα.
Ειδήσεις Σήμερα
Η Αγγελική Ηλιάδη και τέσσερις ακόμη επώνυμες που μίλησαν για κακοποιητικές σχέσεις
Όσκαρ: Σοκ και οργή με φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

