Αθήνα Καιρός

Τι συμβαίνει με τον Άκη Παυλόπουλο και τον ΣΚΑΪ;

3 λεπτά
Τι συμβαίνει με τον Άκη Παυλόπουλο και τον ΣΚΑΪ;
Ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ, μετά από μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν με πολλές «καυτές» πατάτες, προσπαθεί να κλειδώσει όλα τα δυνατά του ονόματα στον τομέα της ενημέρωσης.

Μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη αλλά και του Βασίλη Παπαδρόσου, στο κανάλι του Φαλήρου έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Στόχος, όμως, είναι η πρωινή ζώνη να παραμείνει ίδια, χωρίς εκπλήξεις, αφού αποτελεί το πιο δυνατό κομμάτι του προγραμματισμού.

Κάποια ρεπορτάζ έρχονται να ανατρέψουν πολλά και, αν επιβεβαιωθούν, τότε θα μιλάμε για μία ακόμη βόμβα… Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης στη Huffingtonpost, ο Άκης Παυλόπουλος είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» μετά από τέσσερα χρόνια.

Αν και οι πληροφορίες δεν επιβεβαίωνονται επίσημα, ο Άκης Παυλόπουλος σκέφτεται να ακολουθήσει τον Βασίλη Παπαδρόσο που έχει πλέον αναλάβει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Ομίλου ΑΝΤ1.

Τι συμβαίνει με τον Άκη Παυλόπουλο και τον ΣΚΑΪ;

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο σταθμός του Φαλήρου, αλλά και του Αμαρουσίου, δεν επιβεβαιώνει οποιαδήποτε εξέλιξη ή απόφαση καθώς όλα είναι ρευστά.

Ο Άκης Παυλόπουλος, όμως, αποτελεί με βεβαιότητα ένα από τα δυνατά ονόματα της ενημέρωσης με σημαντική πορεία και επιτυχίες. Αν και είχε δέσει πολύ με τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή Σήμερα, να θυμάστε ότι όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και φωτιά ή τουλάχιστον σκέψη!

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]