Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Στο σημείο οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Σοκ! Πέθανε από ανακοπή ο δημοσιογράφος και διευθυντής των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος – Ήταν 47 ετών

3 λεπτά
Σοκ! Πέθανε από ανακοπή ο δημοσιογράφος και διευθυντής των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος – Ήταν 47 ετών

Νεκρός είναι 47χρονος διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου "Παραπολιτικά" Παναγιώτης Τζένος.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news, από τις 8.23 το βράδυ της Κυριακής διασώστες και γιατρός της Μονάδας του ΕΚΑΒ, επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή για την υποδοχή του και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίπου στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρός.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιο 14 ετών.

Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη  σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Το «αντίο» των Παραπολιτικών   

«Απέραντη θλίψη στην «οικογένεια» των Παραπολιτικών από την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου.

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφαγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου».

Ειδήσεις σήμερα

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα πληρωθούν και πόση αύξηση θα πάρουν οι συνταξιούχοι

Πρίγκιπας Χάρι: «Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ το βιβλίο του

Βασίλης Τόπαλος: Στην Ασφάλεια άλλα 15 άτομα για κατάθεση – Με ποιους έκανε προπόνηση ο 16χρονος

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]