Ο παρουσιαστής θέλησε μάλιστα να κάνει μία ανακοίνωση, λέγοντας ότι θα πει περισσότερες λεπτομέρειες στο φινάλε. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι το μαγκαζίνο του, τη νέα σεζόν, θα προβάλλεται στις 09.00. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που έχει να κάνει με την αποχώρηση του Παπαδάκη και την ανανέωση που επιθυμούν τα στελέχη στην πρωινή ζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 07.00 έως τις 09.00 θα προβάλλεται μία ενημερωτική εκπομπή ενώ θα ακολουθεί το Πρωινό.
Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι συνεργάτες αποχωρούν
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, για αρχή, θα μετακινηθεί στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Καλοκαίρι παρέα». Η σιδηρά κυρία του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, με σχόλιο και κριτική ματιά, θα βρεθεί στο team της Κατερίνας Καραβάτου, με την ίδια να αποκαλύπτει on air την Πέμπτη: «Θα το κάνω με πολύ χαρά. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με την Κατερίνα Καραβάτου. Θα παραμείνω στις επάλξεις και νομίζω θα κάνουμε χαρούμενη καλοκαιρινή εκπομπή»… Το Χειμώνα, όπως όλα δείχνουν, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην ομάδα της Ελένης Τσολάκη.
Η Άρια Καλύβα θα αποχωρήσει από το κανάλι και θα μετακινηθεί στον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να μεταφέρει όσα συμβαίνουν κυρίως στο δικαστικό ρεπορτάζ. Στο ίδιο μονοπάτι και η Ελένη Βουλγαράκη, αφού αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο του «Πρωινού» αναζητώντας νέα πράγματα. Άγνωστο ακόμα παραμένει το τι θα συμβεί με τον Βαγγέλη Περρή, αφού ενδέχεται είτε να αποχωρήσει τελείως από την εκπομπή είτε να περιορίσει τις εμφανίσεις του.
Ειδήσεις Σήμερα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυλαία για το Happy Day – Τα λόγια της στην τελευταία εκπομπή
Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε οριστικά το κοινό και το Καλημέρα Ελλάδα

