Αθήνα Καιρός

Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ – «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

2 λεπτά
Bahar-Καινούργια αρχή: Βάζει φωτιά στο νυφικό της! Η Μπαχάρ εγκαταλείπει τον Τιμούρ – «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία, με απατάς μαζί της;»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, Bahar- Καινούργια αρχή!

Η μεγάλη στιγμή για την Μπαχάρ έχει πια φτάσει και η ίδια αποφασίζει να σπάσει τα δεσμά του γάμου της και να εγκαταλείψει τον Τιμούρ, όταν ανακαλύπτει πως την απατάει με τη Ρενγκίν.

Μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης Τιμούρ και Ρενγκίν στον Ουράς και την Ουμάι, η Ρενγκίν βρίσκει την αφορμή και πιέζει τον σύντροφό της να αποκαλύψουν και επίσημα τον έρωτά τους. Κάτι που ο Τιμούρ αρνείται καθώς η υγεία της Μπαχάρ έχει επιδεινωθεί ξανά. Ομως η γιατρός είναι αποφασισμένη για όλα και στη χοροεσπερίδα του νοσοκομείου σκοπεύει να το πει σε όλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]