Έπεσαν τα ποσοστά στου Λαζόπουλου στο δεύτερο Αλ Τσαντίρι

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Έπεσαν τα ποσοστά στου Λαζόπουλου στο δεύτερο Αλ Τσαντίρι

Τα προγράμματα που κάνουν την πρεμιέρα τους στο τελευταίο τρίμηνο της τηλεοπτικής σεζόν, δεν γίνονται για να συναρπάσουν τηλεοπτικά. Γίνονται ως δοκιμές περισσότερο. Γι΄αυτό και κανείς από τις παραγωγές και τα κανάλια δεν μπορεί να προσάψει κάτι. Όμως σίγουρα τα νούμερα κάτι λένε για κάθε εκπομπή. Κάτι λένε και για το Αλ Τσαντίρι.

Λένε ότι όσο κι αν ο Λάκης νιώθει ανανεωμένος, όσο κι αν η εκπομπή πήρε την απόσταση της τηλεοπτικά και θεωρητικά επαναπροσδιορίστηκε, μόνο και μόνο που φέρει το ίδιο όνομα είναι σαν να τραβάει από τα μαλλιά κάτι που έχει τελειώσει. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που πρόκειται και για την ίδια φόρμα, το ίδιο περιεχόμενο.

Το Αλ Τσαντίρι και ο Λάκης Λαζόπουλος είχαν εξ αρχής δύσκολο έργο. Έμπαιναν σε μια τηλεοπτική αρένα με θηρία. Στο λάκκο των λεόντων. Εκεί που κοτζάμ Survivor καταποντίστηκε. Το Αλ Τσαντίρι θα την γλύτωνε; Έτσι, στη δεύτερη εκπομπή του ο Λάκης είδε ένα 11,1% στο γενικό κι ένα 9,6% στο δυναμικό. Τα αντίστοιχα νούμερα για το Αλ Σιχτίρι είναι 9,5% και 7,3%.

Την ίδια στιγμή, Τατουάζ και MasterChef μοιράστηκαν για ακόμα μια φορά τις πρωτιές στο γενικό και το δυναμικό κοινό. Η σειρά του Alpha σημείωσε 24,5% και 18,6%, ενώ το MasterChef 19,2% και 27,4%. Σταθερά στα νούμερα τους παρέμειναν η σειρά Το Σόι Σου, η σειρά Η Επιστροφή και το Survivor.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version