Είναι πολλά τα παραδείγματα στο τηλεοπτικό παρελθόν που εκπομπές ξεκινούσαν με ένα πολύ χαμηλό lead in και δε μπορούσαν με τίποτα να το ανεβάσουν. Γι΄αυτό και μόνο το επίτευγμα του Ράδιο Αρβύλα είναι σημαντικό για άλλη μια χρονιά. Κι ας μην είναι πάντα το ίδιο εντυπωσιακό σε νούμερα.
Τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε μέρα το Survivor ξεπερνάνε με δυσκολία το 16%. Είτε μιλάμε για το σύνολο των ανοικτών δεκτών είτε για το δυναμικό κοινό. Χθες βράδυ κυμάνθηκαν πάλι σε αυτά τα ποσοστά. Το Ράδιο Αρβύλα που ακολούθησε, κατάφερε να τα διπλασιάσει και μάλιστα με άνεση.
Το 27,2% και 26,2% δεν είναι τα κλασικά τριαντάρια που μας έχουν συνηθίσει οι Ράδιο Αρβύλα. Αλλά ας μην ξεχνάμε και το ποσοστό που παίρνουν σαν σκυτάλη από το Survivor, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για μια εκπομπή 11 ετών πλέον. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρηθεί η επιτυχία, ακόμα και σε ένα ύψος που παλιότερα δεν θεωρείτο επίτευγμα.
Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν θα σταθεροποιηθεί σε αυτή την κλίμακα η εκπομπή ή αν θα επιστρέφει κάθε φορά στα 35άρια της πρεμιέρας. Κυρίως, για πόσο ακόμα θα καταφέρνει να φέρνει τέτοια άνοδο στις χαμηλές πτήσεις του Survivor.
