To ΕΣΡ ζητά «εξηγήσεις» από Nova και Cosmote TV για τη μετάδοση του Mega

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
To ΕΣΡ ζητά «εξηγήσεις» από Nova και Cosmote TV για τη μετάδοση του Mega

Εξηγήσεις ζητάει από την Cosmote και τη Nova το ΕΣΡ για τη μετάδοση του προγράμματος του Mega Channel. Στο έγγραφο γίνεται λόγος για την απόφαση 18/2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία διακόπτεται η μετάδοση του προγράμματος και στη μετέπειτα απόφαση του ΣτΕ.

Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ ζητά από τις δύο εταιρείες, μέσα σε διάστημα 5 ημερών, να παρουσιάσουν αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους συνεχίζουν να μεταδίδουν τις σειρές του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού.

Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή θεωρεί ότι τόσο η Nova όσο και η Cosmote TV δεν βασίζονται σε κάποια απόφαση ή διάταξη νόμου, αλλά δρουν αυθαίρετα «παραβιάζοντας» την απόφαση του ΕΣΡ αλλά και του ΣτΕ για τη διακοπή του σήματος.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version