Τηλεθέαση: Πώς εξελίχθηκε η «μάχη» Καινούριου, Σκορδά!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τηλεθέαση: Πώς εξελίχθηκε η «μάχη» Καινούριου, Σκορδά!

Ανατροπές σημαντικές φέρνουνε δύο πράγματα στις τηλεθέασης το πρώτο είναι το καινούργιο κανάλι με το νέο πρόγραμμα του το Open όπου ανακατεύει την τράπουλα και το κλείσιμο του Mega.

Το “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη έφτασε το 22,5% το “Σήμερα” του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου καταποντίστηκε και κάνει τα χειρότερα νούμερα της φετινής σεζόν με 13,8%.

Το επηρέασε προφανώς το “Ώρα Ελλάδος” του Χασαπόπουλου, που κάνει βεβαίως εξαιρετικά χαμηλά νούμερα, αλλά φαίνεται ότι παίρνει το κοινό του Σκάι. Το “Ώρα Ελλάδος 7“, έκανε 6,1%.

Διαβάστε την συνέχεια στο youweekly.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version