Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ για «έμμεση» διαφήμιση από το ΕΣΡ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον ΣΚΑΪ για «έμμεση» διαφήμιση από το ΕΣΡ

Πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Το πρόστιμο αφορά την ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γ. Αυτιά στην οποία, κατά παράβαση, προβάλλεται «έμμεση» διαφήμιση.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΣΡ που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το φαινόμενο της «έμμεσης» διαφήμισης από ενημερωτικές εκπομπές δεν περιορίζεται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει εξέταση παρόμοιων φαινομένων και σε άλλα κανάλια.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version