Για κακούργημα διώκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Για κακούργημα διώκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Ποινική δίωξη για τέλεση του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα άσκησε σε βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ο εισαγγελέας.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας με τη διαδικασία του αυτοφώρου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Αναλυτικά, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Στ. Χίου ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα: Αντίσταση, πρόκληση για τέλεση του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας, προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξύβριση, απειλή

Μετά την άσκηση της δίωξης ο Στέφανος Χίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο. Ωστόσο, η δίκη του αναβλήθηκε για τα τέλη Ιουνίου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version