Καβγάς στον αέρα της ΕΡΤ3: Να μην μιλούν οι δημοσιογράφοι, λένε ψέματα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Καβγάς στον αέρα της ΕΡΤ3: Να μην μιλούν οι δημοσιογράφοι, λένε ψέματα [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στον αέρα εκπομπής της ΕΡΤ3 όταν ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς, καταφέρθηκε κατά των δημοσιογράφων.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κ. Παππά στην εκπομπή«Καθημερινά κι απλά». Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και ο Στέλιος Παππάς εκνευρίστηκε και απάντησε λέγοντας: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους», για να λάβει την απάντηση του δημοσιογράφου: «Θα πρέπει να γίνει συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερον σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ανταπάντησε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος, αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».

«Σας ευχαριστούμε που κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δυο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Αρβανιτίδη και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον κ. Παππά να βγάζει τα ακουστικά και να αποχωρεί ενοχλημένος.

Ένταση με Στέλιο Παππά και δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 για τον ΟΑΣΘ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version