Η λίμνη της Καστοριάς «κατάπιε» δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η λίμνη της Καστοριάς «κατάπιε» δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση [βίντεο]

Μία άτυχη στιγμή είχε «στον αέρα» η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από τη λίμνη της Καστοριάς.

Ενώ η δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα, κάνοντας ρεπορτάζ για τη μείωση των υδάτων στη λίμνη Καστοριάς, προσπάθησε να περπατήσει στη λίμνη, με αποτέλεσμα να κολλήσει το πόδι της στη λάσπη.

Η δημοσιογράφος αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής θέλησαν να την πειράξουν, αναφέροντας ότι το πλάνο θα μείνει εκεί μέχρι να βγει η συνάδελφός τους.

Τελικά, η δημοσιογράφος κατάφερε με βοήθεια να βγάλει το πόδι της από την λάσπη και να συνεχίσει το ρεπορτάζ.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version