Πήγασος: Ανακριβές το ότι έχουν καταγγελθεί δανειακές συμβάσεις

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πήγασος: Ανακριβές το ότι έχουν καταγγελθεί δανειακές συμβάσεις

«Ανακριβή» χαρακτηρίζει η διοίκηση της Πήγασος Εκδοτική δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι οι τράπεζες κατήγγειλαν τις δανειακές συμβάσεις την Τρίτη, 30 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε απαντητική της επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η διοίκηση της Πήγασος Εκδοτική αναφέρει:

Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 1067/31.05.2017 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές, ότι είναι ανακριβής οιαδήποτε σχετική αναφορά περί καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, την 30η Μαΐου 2017.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version