Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο γνωστός ηθοποιός δεν βγήκε ούτε χθες από την οικία όπου διαμένει με τη Δέσποινα Βανδή στα βόρεια προάστια, προκειμένου να πραγματοποιήσει προκαθορισμένα ραντεβού και πρόβες για το θέατρο του.
«Ντροπή, σοκ και απογοήτευση αισθάνεται για τους οικείους του», είναι τα λόγια που μετέφεραν στον δημοσιογράφο άνθρωποι από το περιβάλλον του Βασίλη Μπισμπίκη. «Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα έκανε τα πράγματα όπως τα έκανε, δε μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τις χειροπέδες και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», σημειώνουν.
Βασίλης Μπισμπίκης – Το μήνυμα της αδελφής του
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η αδελφή του γνωστού ηθοποιού απάντησε για την υπόθεση με ατάκες όλο νόημα.
«Δεν θα γίνω προέκταση καμιάς ιστορίας, που δεν είναι δική μου», έγραψε χαρακτηριστικά
![Η τρυφερή αποκάλυψη του Μπισμπίκη: «Ήθελα να έχω μια φωλιά στην Κρήτη για να έρχομαι με τη Δέσποινα και να αράζουμε χειμώνα καλοκαίρι» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/10/vasilismpismpikis-despoinavandijpg-150x150-webp.jpg)
