Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Τζέρεμι Ρένερ: Κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι κακοποίησε την ανήλικη κόρη τους

5 λεπτά
Τζέρεμι Ρένερ: Κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι κακοποίησε την ανήλικη κόρη τους

Ο Τζέρεμι Ρένερ κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, Σάνι Πατσέκο για σωματική κακοποίηση, απειλές για τη ζωή της ίδιας και της κόρης τους, καθώς και για υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Το διαζύγιο του ζευγαριού έχει καταλήξει σε δικαστική διαμάχη. Αν κι έχουν καταφέρει να λύσουν το ζήτημα της επιμέλειας της 10χρονης κόρης τους και να τη μοιράζονται από κοινού, φαίνεται πως υπάρχουν άλυτες διαφορές ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν το 2020, όταν ο Τζέρεμι Ρένερ ζήτησε από το δικαστήριο να μειωθεί το ύψος της διατροφής που δίνει κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του από 30.000 δολάρια σε 11.000 δολάρια. Η ίδια τον επέκρινε φυσικά και τόνισε πως «αυτή η κίνηση ήταν ένα μικρό δείγμα του τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του».

Σε νέα αναφορά που κατέθεσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τη Marca, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά την κόρη τους, καθώς κι ότι της επιτέθηκε, βάζοντας το όπλο στο στόμα της και απειλώντας τη ότι θα πατήσει τη σκανδάλη.

Ο ίδιος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και της απάντησε, κατηγορώντας την πως εκείνη είναι που κάνει χρήση ουσιών, ενώ δήλωσε επίσης, πως έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης, πως είναι έτοιμος να υποβληθεί οποιαδήποτε στιγμή σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ τόνισε πως θα φροντίσει να προσλάβει έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να τον αναλάβει και να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στην κόρη του.

Ακόμα, η νομική του ομάδα κατηγόρησε την πρώην του ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του ηθοποιού, για να προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι δικηγόροι του έφτιαξαν ένα χρονοδιάγραμμα με τις κυκλοφορίες των ταινιών του και τις ημερομηνίες των ισχυρισμών της πρώην συζύγου του, με το οποίο άφησαν να εννοηθεί πως η Πατσέκο σχεδίαζε την «επίθεσή» της στον σταρ βήμα βήμα, αναλόγως τις απολαβές του.

Ειδήσεις σήμερα

Σενάρια πολέμου στα στενά της Ταϊβάν μετά τις ασκήσεις της Κίνας

Ερευνα: Οι εργοδότες προτιμούν 55άρηδες για εργαζoμένους

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]