Οι Μπλε είναι πιο αδύναμοι αγωνιστικά από τους Κόκκινους, αφού χάνουν συνέχεια και η παραγωγή πήρε την απόφαση να δυναμώσει την ομάδα.
Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στο Πρωινό Μας πως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μεταφερθούν στους Μπλε, ενώ η Μελίνα Μεταξά στην Κόκκινη ομάδα.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τόνισε: «Γίνονται μεταγραφές. Οι 3 παίκτες που φεύγουν από την ομάδα τους, είναι ο Ηλίας, η Σταυρούλα και η Μελίνα. Γίνεται πιο δίκαιο έτσι το παιχνίδι, δεν ξέρω όμως για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση η παραγωγή».
Survivor All Star: Τι θα συμβεί με τρεις παίκτες
Σταμάτης Γονίδης – Η αποκάλυψη πάνω στη σκηνή: Ήπια ένα τσιγάρο και έγραψα ένα τραγούδι
![Τριαντάφυλλος: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά και μας άφησε ξερούς – «Έριξα ψήφους στη Μαριαλένα αξίας…» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/08/triantafillos-2-150x150.jpg)
![Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα fitness tips ενός αληθινού «Survivor» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/08/vasalos-1-150x150.jpg)