Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εγκληματική οργάνωση: 5 συλλήψεις για εκβιασμούς, εκρήξεις με χειροβομβίδες και απόπειρα δολοφονίας

Μπέττυ Μαγγίρα: Το εντυπωσιακό φόρεμα στο GNTM που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
3 λεπτά
Μπέττυ Μαγγίρα: Το εντυπωσιακό φόρεμα στο GNTM που έκανε τον γύρο του διαδικτύου
Η Μπέττυ Μαγγίρα αποθεώθηκε

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, που κόβει την ανάσα με κάθε της εμφάνιση. Η Μπέττυ Μαγγίρα, το βράδυ της Δευτέρας, κατάφερε να γίνει αντικείμενο σχολιασμού λόγω του φορέματός της στο GNTM.

Η παρουσιάστρια, στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, εμφανίστηκε με μία δημιουργία της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της.

Η πασαρέλα της, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, αποθεώθηκε αποδεικνύοντας ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι fashion icon!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κριτής του GNTM σχολιάστηκε και στο X!

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αγαπάω το μυαλό μου, θεωρώ ότι είμαι ξύπνια γυναίκα. Φτιάχνω σενάρια, συνήθως αρνητικά. Προσπαθώ να το αποβάλλω όσο μεγαλώνω. Μικρή ήμουν drama queen. Προστατεύω τον εαυτό μου από ανθρώπους που με κουράζουν. Δεν μπορώ πια την ίντριγκα και τις πολλές κουβέντες. Θέλω να κάνω ό,τι γουστάρω», εξομολογήθηκε.

«Είμαι πολύ πιστή στον άντρα μου. Η πίστη είναι επιλογή. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια, είμαι η μεγαλύτερη υπέρμαχος της αλήθειας. Δεν θέλω να με φλομώνουν στα ψέματα. Δεν μπορούν να το αποδεχτούν όλοι», συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εμείς κάναμε πολιτικό γάμο, ούτε βέρες δεν πήραμε. Είμαστε ζευγάρι 25 χρόνια. Ο Δημήτρης δεν είναι καθόλου του στημένου. Δεν του αρέσει αυτό με τα τραπέζια. Του έχω πει ότι θέλω να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι και να παίξουμε παλιά ελληνικά τραγούδια, να τα σπάσουμε. Να έρθει ο Στέλιος Διονυσίου… Όλοι οι γάμοι και όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Σίγουρα θα περάσει η πρώτη φλόγα, θα έρθουν τα παιδιά, αλλάζουν οι άνθρωποι. Δεν είμαι η ίδια όπως στην αρχή. Δύο άνθρωποι είναι συνέταιροι στη ζωή, πορεύονται μαζί. Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, έχει τα πάνω και τα κάτω του. Όλα είναι επιλογή. Ούτε εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί», δήλωσε για τον σύζυγό της.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]