Αθήνα Καιρός

Νίκος Κουρής: Η «αιχμηρή» απάντηση για την απιστία μετά το διαζύγιό του με την Τοπαλίδου – «Η απιστία βοηθάει τη σχέση» [βίντεο]

3 λεπτά
Νίκος Κουρής: Η «αιχμηρή» απάντηση για την απιστία μετά το διαζύγιό του με την Τοπαλίδου – «Η απιστία βοηθάει τη σχέση» [βίντεο]

Ο Νίκος Κουρής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό, με αφορμή τη νέα σειρά του καναλιού, Παιχνίδια Εκδίκησης, όπου πρωταγωνιστεί. Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απιστία με την οποία ασχολείται και η νέα τηλεοπτική σειρά – όσο και για τη σχέση του με τον γιο του, Πέτρο, μετά το διαζύγιό του με την Έλενα Τοπαλίδου.

«Δεν ξέρω αν είμαστε μονογαμικά όντα. Κοινωνικά προσπαθούμε. Νομίζω ότι όλοι όταν αγαπάμε… Το ζευγάρι είναι η πιο δύσκολη σχέση γιατί δεν υπάρχει αντικειμενική βοήθεια. Κάποια πράγματα αλλάζουν, παίρνουν άλλες μορφές. Το παιδί φέρνει άλλα δεδομένα… Όλοι θέλουμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν είναι εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Συμπλήρωσε επίσης πως: «Αν κάποιος είναι τίμιος και αγαπάει τον άνθρωπό του, μπορεί να τον συγχωρήσει όσον αφορά στην απιστία. Αν ένας άνθρωπος ζει ένα σπουδαίο ερωτικό αίσθημα – όχι να απατάει γενικώς – αυτό γίνεται. Απλά δεν το δεχόμαστε γιατί είμαστε εγωιστές, νιώθουμε ότι χάνουμε κάτι. Στην πραγματικότητα, η απιστία βοηθάει τη σχέση».


Η σχέση με τον γιο του, Πέτρο
Ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε και στον 16χρονο γιο του, τονίζοντας πως: «Η εφηβεία δεν είναι δύσκολη για εκείνον, αλλά για εμάς. Μιλάμε πολύ, προσπαθώ να μην τον πιέζω, να κάνει αυτό που θέλει εκείνος. Είναι εξαιρετικό παιδί. Δεν μου λέει τα πάντα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτά που μου λέει».

Αναφερόμενος στις ανησυχίες του για το μέλλον του παιδιού του, σημείωσε: «Έχω αγωνία για τη ζωή του. Είναι καλός σε όλα, πολύ έξυπνος, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τι του αρέσει. Έχει καλλιτεχνική φλέβα. Δεν θα τον προέτρεπα να ασχοληθεί με αυτό, αλλά αν μου το έλεγε, θα τον στήριζα. Είναι δύσκολη ιστορία αυτή. Θα ήθελα να κάνει κάτι και να είναι σίγουρος ότι το έχει πετύχει ο ίδιος».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]