Αθήνα Καιρός

Νικόλ Κίντμαν: Συντετριμμένη η ηθοποιός στην κηδεία της μητέρας της – Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της

4 λεπτά
Νικόλ Κίντμαν: Συντετριμμένη η ηθοποιός στην κηδεία της μητέρας της – Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της

Η Αυστραλή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Τζανέλ, σε κηδεία στο Σίδνεϊ το απόγευμα της Τρίτης.

Η Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Ούρμπαν εθεάθησαν περίπου το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου Ξαβιέ στο Lavender Bay, στο βόρειο τμήμα του Σίδνεϊ.

Ο Urban κρατούσε το χέρι της γυναίκας του και της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου καθώς το ζευγάρι έφευγε από την κηδεία της 84χρονης μητέρας της Nicole.

Η Janelle Kidman πέθανε τον Σεπτέμβριο, με τον θάνατό της να ανακοινώνεται καθώς η Kidman έφτασε στην Ιταλία για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

«Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη, με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με έκανε», είπε η Κίντμαν σε μια επιστολή που διάβασε η διευθύντρια του Babygirl, Halina Reijn στην τελετή απονομής.

Η Janelle έμεινε χήρα το 2014 όταν ο ψυχολόγος σύζυγός της Antony πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή στη Σιγκαπούρη.

Φαίνεται ότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τουλάχιστον από το 2022.

Η Νικόλ κρατούσε τον 56χρονο σύζυγό της, σταρ της κάντρι μουσικής, καθώς έφτασε στην εκκλησία ντυμένη με μακρύ μαύρο παλτό και επώνυμα γυαλιά ηλίου.

Το ζευγάρι ήταν επίσης μαζί με τις δύο κόρες τους Sunday Rose, 16, και Faith Margaret, 14, καθώς και την αδερφή της Nicole, Antonia, 54.

Τα μεγαλύτερα παιδιά της Nicole, Bella και Connor, τα οποία υιοθέτησε με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, δεν φάνηκαν να παρευρίσκονται στη λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής στιγμής πριν από την κηδεία, η Sunday εθεάθη να σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια της καθώς κυριεύτηκε από συγκίνηση τη δύσκολη μέρα.

Την υποστήριζαν η Φέιθ και τα ξαδέρφια της Λουτσία, 26 ετών, Χάμις, 23 ετών, και Σιμπέλα Χάουλι, 17 ετών, που είναι παιδιά της Αντόνια και του αείμνηστου συζύγου της Άνγκους Χάουλι.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]