Αθήνα Καιρός

Νέγκα σε Μιχαηλίδη: «Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό» – Τι συνέβη; [Βίντεο]

3 λεπτά
Νέγκα σε Μιχαηλίδη: «Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό» – Τι συνέβη; [Βίντεο]

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα και μία ατάκα του έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η Αθηναϊς Νέγκα ρώτησε: «Σε ρωτούσαν γιατί καπνίζεις πίπα;» με τον ηθοποιό να λέει: «Μια συνάδελφος μου είπε ότι θα πάει καλύτερα η καριέρα μου, αλλά δεν είδα καμία διαφορά».

Η Αθηναϊς τότε χαμογέλασε αμήχανα και του απάντησε: «Αυτό ήταν αρκετά σεξιστικό». Και τότε ο Ιεροκλής της είπε: «Εντάξει, ας με κράξουν. Με το πολιτικώς ορθό με έχουν τρελάνει. Στην παρέα μας δεν μπορούμε να λέμε;»

Με την παρουσιάστρια να του λέει: «Δεν είναι σεξιστικό. Στο κάτω κάτω της γραφής είναι κάτι που κάνουν όλοι»!

Δείτε το βίντεο:




Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]