Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στο Happy Day και αποκάλυψε τα πάντα για τη βάφτιση της κόρης της, Ξένιας, ενώ ανέφερε πότε θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Σε κλειστό κύκλο η βάφτιση της κόρης της στην Πάρο
Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η βάφτιση θα γίνει την Άνοιξη στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, καθώς εκεί το καλοκαίρι του 2025, η παρουσιάστρια είχε κάνει τάμα όταν περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της για να δει αν είναι έγκυος.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Τη βάπτιση θα την κάνω σε στενό οικογενειακό κύκλο την Άνοιξη του 2027. Θα είσαι καλεσμένη και εσύ(σ.σ: αναφέρεται στη Σταματίνα Τσιμτσιλή). Θέλω την ευλογία του θεού»
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια, θα δώσει στην κόρη της δύο ονόματα, Πολυξένη όπου λένε την πεθερά της και Αλεξάνδρα για να τιμήσει τη μνήμη της κολλητής της Αλεξάνδρας Νικολαϊδου που έφυγε από τη ζωή.
Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος;
Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν θα υπάρξει και θρησκευτικός γάμος, η παρουσιάστρια ανέφερε πως θα υπάρξει αλλά αργότερα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.























