Ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό ταξίδι πραγματοποίησε ο Παύλος Ντε Γκρες.
Ο πρωτότοκος γιος της Άννας Μαρίας με τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο βρέθηκε στο Άγιο Όρος για μία τριήμερη επίσκεψη σε ένα μέρος ιερό, με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση και ο πατέρας του.
View this post on Instagram
Ο Παύλος Ντε Γκρες επισκέφτηκε κάποιες μονές μεταξύ των οποίων και τη Μονή Καρακάλλου, την οποία είχε επισκεφθεί και ο πατέρας του, Κωνσταντίνος και να συνομιλήσει με μοναχούς που είχαν τακτική επικοινωνία με την οικογένειά του από το 1974 και μετά.
View this post on Instagram
Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισαν οι “Αλήθειες με τη Ζήνα”:
- Η Ελεάνα Στραβοδήμου στο ΤΥΠΟΣ TV: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι γενναιόδωρος με τους συναδέλφους του»
- «Χείμαρρος» ο Γιάννης Σμαραγδής: «Άνοιγαν σαμπάνιες μετά τον θάνατο της συζύγου μου – Οι άνθρωποι δεν αγαπούν τα έργα μου»
- Θεοδωρίδου – Ρουβάς αποχαιρέτησαν την Μαρινέλλα επί σκηνής: Η συγκίνηση της Νατάσας και η αποκάλυψη του Σάκη

![Καρέ καρέ η επίσκεψη του Παύλου Ντε Γκρες στο Άγιο Όρος [Εικόνες, βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/pavlos-nte-gkres.jpg)


![Σταύρος Φλώρος: Η συνάντηση με τον Μάνο Μαλλιαρό και το κουβαλημα στην πλάτη [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/malliaros-jpg.webp)















