Για να «σώσει το τομάρι της» αποκάλυψε άλλον χωρισμό

Γνωστή ηθοποιός «κάρφωσε» τον χωρισμό Βλάχου-Τριανταφυλλίδου

25/06/18 • 18:08 | UPD 25/06/18 • 18:08

Η Μαρία Σολωμού αρνήθηκε τον χωρισμό της με τον Μουζουράκη και την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε έναν άλλο χωρισμό.

Είναι μια πολύ γνωστή τακτική, όταν σε ρωτούν κάτι προσωπικό να το αρνείσαι και να στρέφεις τα βλέμματα αλλού για να μην ασχολούνται μαζί σου. Η Μαρία Σολωμού κλήθηκε και πάλι να απαντήσει για το αν είναι μαζί με τον Μουζουράκη. Για να επιχειρηματολογήσει «κάρφωσε» τον χωρισμό του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Πάνος Βλάχος συνδέθηκαν στην Αμερική. Ο πρώτος πήγε πριν από μερικούς μήνες για να κάνει μαθήματα υποκριτικής και να αναζητήσει μια καριέρα εκεί. Ο δεύτερος είχε πάει εκεί πολύ νωρίτερα για παρόμοιους λόγους. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Ελλάδα, ο Μουζουράκης γιατί είχε την εμφάνιση στη συναυλία του Μαραβέγια, ο Βλάχος για την προώθηση του νέου του τραγουδιού.

Η κοινή τους παρουσία εδώ ανασήκωσε φήμες για χωρισμό και του Μουζουράκη από τη Σολωμού. Κάτι που τελικά δεν ισχύει, μιας και η ίδια η Μαρία Σολωμού μίλησε στη Real Life και εξήγησε ότι επειδή κάνει παρέα με τον Βλάχο που έχει χωρίσει με την Τριανταφυλλίδου, δε σημαίνει πως χώρισαν κι αυτοί.

«Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μία εβδομάδα, ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και… μαζί μου! Μάλιστα με πετύχατε καθ΄οδόν για να τον συναντήσω. Είμαστε μια χαρά. Το γεγονός πως ο Πάνος είναι στο Λος Άντζελες για επαγγελματικούς λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε μαζί. Απλά, δεν μένουμε πλέον κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν γίνεται, αφού μένει στην Αμερική.Έχω σταματήσει πλέον να δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος. Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που τέλος πάντων έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί και τώρα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα»