Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή και βύθισε σε θλίψη τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.
Η Μαρία Δελόγκα, μία από τις ελάχιστες γυναίκες που συνδέθηκαν ανοιχτά με την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, είπε το δικό της «αντίο».
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε Instagram Story μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιώργη μου…».
Η Μαρία Δελόγκα υπήρξε μία από τις λίγες συντρόφους του που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό. Οι δυο τους γνωρίζονταν επαγγελματικά ήδη από το 2012, ενώ το 2016 άρχισαν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα
Γιώργος Μαζωνάκης και Γιώργος Λιάγκας διατηρούσαν μία στενή φιλία. Ο παρουσιαστής μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα», την Πέμπτη, περιγράφοντας όσα είχαν ζήσει μαζί.
«Δε θέλω να πω πολλά πράγματα, γιατί από χθες το απόγευμα γίνεται ένας διαγωνισμός για το ποιος ήταν περισσότερο φίλος με τον Γιώργο Μαζωνάκη, από όλους εμάς που είμαστε -τέλος πάντων- αναγνωρίσιμα πρόσωπα», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας.
«Δύο πράγματα θέλω να πω μόνο. Εγώ τον Γιώργο τον γνώρισα όταν έκανα μια ταξιδιωτική εκπομπή στο STAR. Ήταν νομίζω Δεκέμβριος και είχαμε πάει μαζί να κάνουμε έτσι ένα ταξιδιωτικό στο Ροβανιέμι, στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στη Φινλανδία. Εκεί λοιπόν γνωριστήκαμε. Κάναμε μια πολύ ωραία εκπομπή και σιγά σιγά γίναμε φίλοι, θα μπορούσα να πω. Κάναμε τους επόμενους μήνες και χρόνια πάρα πολύ παρέα, γιατί μέναμε και οι δύο στα νότια, στη Βούλα.
Ήταν ο Γιώργος ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος, ένα εξαιρετικά καλό παιδί. Ένας άνθρωπος που βόηθαγε όπου άκουγε ότι υπήρχε ανάγκη. Έδινε λεφτά σε ανθρώπους που είχαν οικονομική ανάγκη. Ένα παιδί που δεν του άρεσαν οι χλιδές και ο πλούτος παρά μόνο τα καλά και ακριβά ρούχα. Εκεί είχε την τρέλα του ο Γιώργος. Fashion icon ήταν ο Γιώργος, έτσι; Δηλαδή φόρεσε πράγματα και του πήγαινε, έκανε τάση και μόδα ο Γιώργος.
Κατά τα λοιπά ένα παιδί που τρώγαμε είτε στο Ζάχο σουβλάκια στη Βουλιαγμένη, είτε στο Λουιζίδη απέναντι τα παπουτσάκια, που του άρεσαν πάρα πολύ οι μελιτζάνες. Έκανε μπάνιο χειμώνα-καλοκαίρι ο Γιώργος. Κάναμε μαζί αρχικά απέναντι από την Βουλιαγμένη, εκεί στη λίμνη της Βουλιαγμένης, στους χειμερινούς κολυμβητές της Βουλιαγμένης. Τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει στέκι. Έκανε μπάνιο μπροστά από το Ντιβάνι, στο Καβούρι. Πήγαινε και αργά το βράδυ για χειμερινό. Ένας άνθρωπος που γυμναζόταν πάρα πάρα πολύ», περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας για τον τραγουδιστή.























