Επέστρεψε η εκπομπή Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα Τετάρτη (27/12) και μίλησε για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.
«Καλημέρα, καλημέρα! Τι γίνεται ρε παιδιά; Πώς τα περάσαμε; Εγώ πέρασα ωραία αλλά με δυσκολίες…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Συνέχισε λέγοντας ότι: «Είμαστε ολοζώντανοι. Δυστυχώς είναι μια δύσκολη μέρα, γιατί είναι η μέρα του αποχαιρετισμού του Βασίλη Καρρά. Και ενώ λέμε τι θα κάνουμε αυτές τις ημέρες που δεν υπάρχουν θέματα, για να γεμίσουμε τις εκπομπές, δυστυχώς, σήμερα, φρόντισε ο Βασίλης Καρράς να τη γεμίσουμε την εκπομπή. Θα τον τιμήσουμε τις τρεις επόμενες ημέρες… Σήμερα και αύριο είμαστε ζωντανά. Την Παρασκευή η εκπομπή θα είναι μαγνητοσκοπημένη».

![Γιώργος Λιάγκας: «Πέρασα ωραία τα Χριστούγεννα αλλά με δυσκολίες» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/10/giorgos_liagkas-1024x576.webp)

















